به گزارش خبرگزاری مهر، فلکناز آتشی مدیرعامل باشگاه شاهین شهرداری بوشهر به دلیل مشکلات ایجاد شده در جذب منابع مالی به دلیلعدم هماهنگی در شهرداری بوشهر از سمت خود استعفا داد.
آتشی طی روزهای اخیر تلاش زیادی برای تأمین منابع مالی جهت ساماندهی تیمهای بزرگسالان و پایههای شاهین شهرداری بوشهر انجام داد ولی برخی ناهماهنگی و یک سری سنگ اندازیهای که در این راه انجام شد از جمله دلایل استعفای خود عنوان کرده است.
آتشی همچنین وضعیت نامناسب جسمی خود در پی حمله قلبی که بر اثر فشار شدید کاری حاصل شده را یکی از جمله دلایل استعفا خود از سمت مدیرعاملی باشگاه شاهین شهرداری بوشهر اعلام کرده و در این خصوص هیئت مدیره باشگاه شاهین شهرداری به زودی مدیرعامل جدید خود را انتخاب و معرفی خواهد کرد.
مدیرعامل شاهین شهرداری بوشهر کناره گیری کرد
لینک کوتاه :
https://gnvonline.ir/?p=1272
برچسب ها
زیرساختهای ورزشی در گناوه توسعه یابد
گناوه- امام جمعه گناوه گفت: اگر چه دولت تلاشهای در راستای توسعه زیرساختهای ورزشی داشته است اما این زیرساختها باید هر چه بیشتر توسعه یابد.
افزایش نرخ بلیط شناورهای مسافربری خارگ غیرقانونی است
بوشهر- مدیر عملیات عمومی خارگ گفت: افزایش نرخ بلیط شناورهای مسافربری مسیر گناوه و بوشهر به خارگ و بالعکس بدون اعلام مراجع ذیصلاح غیرقانونی است.

فرهنگ غذایی بوشهر، توان جذب هر ذائقهای را دارد
الهام بهروزی: یک کارشناس گردشگری بر این باور است که فرهنگ غذایی بوشهر، توان جذب هر ذائقهای را دارد؛ منتها این فرهنگ آنگونه که باید به گردشگران معرفی نشده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در گناوه آنلاین منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.