به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی عصر دوشنبه در نشست شورای اقامه نماز تنگستان اظهار داشت: ادارات شهرستان تبلیغات و اقدامات فرهنگی ترویج نماز را به صورت میدانی اجرا کنند و بهترین اتاق ادارات خود را به نمازخانه اختصاص دهند.
فرماندار تنگستان خاطرنشان کرد: نماز یکی از موضوعات مهمیست که به عنوان یک فریضه الهی واجب میبایستی به صورت کامل از آن بهرهمند شد.
لطفی با اشاره به اینکه هر کسی در ترویج نماز هر تلاشی کند، ثواب محسوب میشود یادآور شد: متولیان نماز نباید منتی بر نماز داشته باشند و هر کاری که در این حوزه انجام میدهیم برای خودمان انجام میدهیم.
وی اضافه کرد: در فضای شهرستان و ادارات با استفاده از محتواهای مناسب از طرف روحانیون مبلغ، میتوانیم بیش از گذشته در بحث ترویج نماز فرهنگسازی لازم را انجام دهیم.
فرماندار تنگستان خاطرنشان کرد: وقتی ما مسئولان برای ترویج نماز کاری نکردیم، نباید انتظار داشته باشیم دیگران کاری کنند و یا نوجوان و جوان به سمت اقامه نماز ترویج شود.
لطفی با بیان اینکه کمال انسان با نماز اتفاق میافتد، تصریح کرد: علی رغم اینکه در دیگر بخشها پیشرفت داشتیم، در حوزه ترویج نماز پشتیبانی لازم را نداشته و اقدامات مؤثری صورت ندادهایم.
فرماندار تنگستان گفت: مصمم هستیم گامهای بلندتری برای ترویج نماز در سطح شهرستان برداریم.
مقام عالی دولت ضمن بیان اینکه فرهنگ اقامه نماز را در بین خانوادههایمان ببریم، تاکید کرد: مسئولان شهرستان خودشان هم در نماز جماعت ادارهشان شرکت کنند.
مسئولان شهرستان تنگستان در نماز جماعت ادارات شرکت کنند
لینک کوتاه :
http://gnvonline.ir/?p=1852
برچسب ها
حضور رودروی مسئولان گناوه با مردم مصداق عینی جهاد تبیین است
گناوه آنلاین؛ جهاد تبیین یک فریضه قطعی و فوری است و هر کسی که میتواند باید اقدام کند، خطاب عمومی رهبر معظم انقلاب به همه افراد جامعه در جنگ رسانهای دشمن علیه حقایق انقلاب اسلامی مردم ایران است که مسئولان در این زمینه وظایف سنگینتری بر دوش دارند.
رقابتهای زیرگروه لیگ دسته اول فوتبال ساحلی کشور در گناوه آغاز شد
گناوه – ایرنا – رقابتهای مرحله اول زیرگروه لیگ دسته اول بزرگسالان فوتبال ساحلی کشور عصر شنبه باحضور ۵ تیم به میزبانی بندر گناوه آغاز شد.
اثری با ارجاعهای فراوان تاریخی که نیاز به نمایه دارد
سیدقاسم یاحسینی: سالها پیش از زندهیاد سیدمحمدحسن نبوی، آخوند مردمی و خاکی اهل دشتی، شنیدم که اندکی پس از تأسیس مدرسه مبارکه سعادت در سال ۱۳۱۷ قمری در بوشهر، جمعی از معاریف و جویندگان علم در منطقه دشتی، تصمیم به تأسیس یک نهاد مدرن آموزشی میگیرند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در گناوه آنلاین منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.